У Білозерці на благодійному ярмарку збирала допомогу військовим

20 Жовтня 2014 13:37

IMG_324217 жовтня в Білозерці пройшов благодійний ярмарок по збору коштів воїнам в зоні АТО. У заході взяли участь школярі Білозерського району, учні гуртків, а допомагали молодим талантам батьки та вчителі. На торгових лотках можна було знайти найрізноманітніші товари: фрукти, дитячі вироби, саморобні м’які іграшки, банки з варенням і медом, і навіть продавали домашнє сало.
На ярмарку, підприємливі торговці зазивали покупців до своїх лотків усіма можливими способами: деякі просили за свої товари символічні ціни, хтось уміло “заговорював зуби” покупцям.
Дівчата з громадянського руху «Жіночий Автомайдан» теж не залишилися осторонь і приїхали на ярмарок продавати дитячі вироби, зроблені навчально-естетичним комплексом «Художня школа». «Ми хочемо допомогти нашим військовим в АТО, щоб у них було що поїсти, було надійне обмундирування. Так, як жінок поки не закликають на схід, будемо таким чином збирати гроші», – коментують представниці «Жіночого Автомайдану».
Крім ярмарки глядачів порадували концертом діти. Також, всі присутні вшанували пам’ять загиблих воїнів з Білозерського району.
Організатори запевнили, що всі гроші, виручені з продажу на ярмарку, підуть на потреби армії. Крім того, в зону АТО хлопцям відправлять дитячі малюнки, листи школярів і український прапор, на якому всі бажаючі під час ярмарку писали побажання та слова підтримки нашим воїнам.

Джерело: ПІК