У Херсоні в небо відправили побажання миру

10 Жовтня 2014 10:53
09102014_22

http://khersonci.com.ua

У рамках відзначення Всесвітнього дня пошти, Укрпоштою за допомогою балонної пошти одночасно по всій країні у небо відправлено тисячі побажань миру та єдності народу України.

Традиційно по всій планеті до Всесвітнього дня пошти проходить Міжнародний тиждень листа, у рамках якого прийнято писати листи. Незважаючи на розвиток інтернету та інших сучасних засобів комунікації, цей спосіб листування залишається найбільш душевним.

09102014_23

http://khersonci.com.ua

З нагоди Всесвітнього дня пошти, який світова поштова спільнота святкує 9 жовтня, в кожному регіоні України відбулися святкові та урочисті заходи. Не стала винятком і Херсонська область. В операційному залі херсонського головного поштамту відбулося спецпогашення художнього поштового конверту «Україна – єдина країна».

У місті Херсоні провели спецпогашення Херсонської області, АРК та міста Севастополь. Ця акція покликана побороти ті негативні явища, які сьогодні є в Україні та повернути їй мир. У проведенні спецпогашення в місті Херсоні взяли учать представники Президента по АРК.

09102014_26

http://khersonci.com.ua

Спецпогашення – це період, коли новенький, щойно випущений конверт запускається у широкий обіг шляхом погашення унікальним штемпелем. Цей захід цікавий як своєрідна зупинка миті, що більше ніколи не повернеться, як прояв штучності, унікальності.

«Унікальний штемпель спеціально випускається до якоїсь знаменної події і в цей день таким штемпелем гаситься конверт. Так як ми живемо на території, яка межує із Кримом, то нам зробили штемпеля Севастополя та Криму», – повідомила інженер відділу технологій головного поштамту.

Джерело: Херсонцы