У м. Нова Каховка відбудеться Таврійський інвестиційний туристичний форум

26 Вересня 2014 08:20

10443447_1677874415771151_3144357080433018789_n_026 – 28 вересня 2014 року у м. Нова Каховка відбудеться Таврійський інвестиційний туристичний форум. Організаторами заходу є управління туризму та курортів облдержадміністрації, Новокаховська міська рада та громадська організація «Таврійське об’єднання територіальних громад».

Метою проведення Форуму є активізація розвитку внутрішнього та в’їзного туризму в Таврійському регіоні, залучення інвестицій у найбільш перспективні об’єкти туристично-рекреаційної галузі, представлення туристичних можливостей краю, налагодження ділових та партнерських відносин між учасниками туристичного ринку.

Під час заходу заплановано:

26 вересня

  1. Робота «Школи молодого екскурсовода, гіда-перекладача, менеджера по туризму» для учнівської та студентської молоді. (Місце проведення: ВНЗ «Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна»).
  2. Пленарна  частина роботи Форуму. (Місце проведення: конференц-зал культурно-розважального комплексу «Прем’єр»).
  3.  Підписання угод, меморандумів, договорів. (Місце проведення: конференц-зал культурно-розважального комплексу «Прем’єр»).

27 вересня

  1. Участь в активних заходах в рамках фестивалю «Tavria Fest» (за вибором учасників і гостей Форуму).
  1. Участь у відкритті фестивалю «Вода життя», а також фест-майданчика «Новокаховське подвір’я».
  2. Інформаційно-ознайомчий тур по об’єктах Таврійського туристичного кластеру «Молимося за Україну» участь у молебні в Соборі Андрія Первозванного м. Нова Каховка, відвідування Свято-Григорівського Бізюкова чоловічого монастиря с. Червоний Маяк Бериславського району, лютеранської і православної громад і церков, знайомство з культурою та звичаями шведсько-німецького поселення в с. Зміївка Бериславського району, ознайомлення з приватним виноробним підприємством фермерського господарства «Курінь» с. Степанівка (м.Херсон).