Урок патріотизму для дітей від міліції

25 Вересня 2014 11:56
PM570image004

http://mvs.gov.ua

Керівництво Херсонського міського управління УМВС проводить постійну профілактичну та виховну роботу з учнями школи-інтернату ім. Т.Г. Шевченка.

Так, нещодавно учні 4 класу взяли участь у благодійній ярмарці. Захід проводився на день міста, де збирали кошти для бійців, які брали участь в антитеррорестичній операції на Сході України. Під час благодійного заходу діти продавали містянам малюнки та поробки, які зробили власноруч. Виручені гроші школярі перерахували на благодійний рахунок на підтримку військових.

Працівники міськуправління приділяють велику увагу вихованню підлітків. Міліціонери на власному прикладі навчають дітей толерантності і терпимості до людей, любові до країни. Так, нещодавно керівники ХМУ УМВС провели урок патріотизму, на який запросили бійців батальйону «Херсон». Добровольці поспілкувалися з дітьми, подякували їм за малюнки та листи, які передавали їм в зону АТО.

Бійці батальйону «Херсон» спільно з керівництвом ХМУ УМВС подарували школярам спортивний інвентар. Малеча дякувала за подарунки, корисні поради та настанови, діти також висловили побажання зіграти разом з міліціонерами у футбол.