Микола Томенко: До захисту України мусимо готуватися ще зі школи

20 Вересня 2014 09:31
tomenko4-301x200

http://tomenko.ua

На цьому Радник Президента України Микола Томенко наголосив під час виступу на відкритті Х Всеукраїнського турніру з міні-футболу «Кубок «Юність Посулля» в Лубнах, що на Полтавщині. «Бо, як ми не навчимося себе захищати, ніхто нам не допоможе у цьому», – зауважив М. Томенко.

Він вважає, що сьогодні треба радикально переглядати систему військово-патріотичного виховання, а також фізичної культури і спорту.

«Очевидно, що необхідно збільшити кількість так званих уроків здоров’я та фізкультури в школах і вишах, а також активніше впроваджувати військово-патріотичне виховання, роблячи акцент і на військовій підготовці в тому числі. Адже нинішня ситуація в Україні доводить, що в системі освіти були допущені системні помилки, коли ми дійшли до висновку, що нам не потрібні ні військово-патріотичне виховання, ні тим більше фізична культура і спорт. Це зараз необхідно виправляти», – вважає Микола Томенко.

Під час свого перебування на Полтавщині Микола Томенко також проведе зустріч з викладачами та студентами Лубенського лісотехнічного коледжу та керівниками шкіл, музеїв та бібліотек. Окрім того, народний депутат відповість на запитання журналістів в ефірі Полтавської ОДТРК «Лтава».