Херсонці вийшли на Марш миру

15 Вересня 2014 07:36

dsc_1806Минулого тижня патріотичний Марш миру в Херсоні підтримали сотні городян. Цього разу на акцію вийшло більше тисячі небайдужих. З численними національними символами, транспарантами, синьо-жовтими прапорами, стрічками і у вишиванках. Люди зібралися на площі Свободи, опівдні.

«Своєю активністю, публічною висловленою позицією ми маємо продемонструвати всім ворогам України, що ми єдині, що нас не розколоти провокаціями і інформаційною війною. Ситуація в країні вимагає від нас постійної пильності. Тому закликаю патріотів протидіяти ворожій пропаганді, спілкуватися з людьми, пояснювати їм про справжню суть акцій на кшталт «антивоєнних» мітингів і подібних акцій антиукраїнських сил», – заявив один з організаторів Маршу миру Олександр Базилєв.

Коли на площі зібралося вже чимало городян та кілька машин з автомайдану, під проводом ДАІ, колона активістів рушила проспектом Ушакова і вулицею Перекопською – до парку Слави. Тут відбувся традиційний молебень за загиблими в боях за незалежність України. Охочі також читали власні патріотичні вірші. Організатори висловили ідею проводити такі мітинги щотижня, по неділям, о 12.00.

Джерело: ДЕНЬ