Долю назви парку Леніна визначать херсонці

4 Вересня 2014 07:31

pres_park_03_09_14_thumbnailЗ перших років незалежності нашої держави постає питання про перейменування або повернення історичної назви парку ім. Леніна. У різні часи парк мав назву: Денисівський, Олександрійській, декілька років був парком ім. Шевченка, а останні роки – парком ім. Леніна.

На прес-конференції міський голова Володимир Миколаєнка розповів журналістам, що до нього як до міського голови, і в свій час, як до депутата міської ради, неодноразово звертались городяни з проханням – виступити з ініціативою зміни назви парку.

«Дане рішення повинно буди прийнята більшістю громади. Тому на офіційному сайті міської ради започатковується опитування щодо майбутньої назви парку», – наголосив міський голова

Володимир Миколаєнко запросив журналістів долучитися до цієї акції, по-перше, як членів територіальної громади міста, по-друге, на сторінках газет, сайтів, у телевізійних сюжетах розповісти про дане опитування. «Для нас важлива точка зору якомога більшої кількості представників громади», – зазначив міський голова.  

Херсонцям пропонується дати відповіді на питання:

Як ви ставитесь до перейменування парку ім. В.І. Леніна на «Міський парк»?