ХБК та Східний будуть з теплом

31 Серпня 2014 09:53
8184_thumbУ Дніпровському районі міста триває за планом підготовка до осінньо-зимового періоду 2014-2015 років. Особливо ретельно районна влада працює з сектором багатоповерхової забудови – це 92 багатоквартирних житлових будинків, серед яких об’єднання співвласників житлових будинків, житлово-будівельні кооперативи та відомчі будинки.
Станом на 28.08.2014 по актах готовності до опалювального сезону теплопостачальними організаціями прийнято до обслуговування 56 житлових будинків. У шести будинках об’єднань співвласників житлових будинків, розташованих на території району, проводяться капітальні ремонтні роботи мереж опалення. На 20.09.2014 заплановано здати на обслуговування теплопостачальним організаціям  100% систем опалення.
Майбутній опалювальний період не буде простим за об′єктивних обставин, уникнути або мінімізувати проблеми у його проходженні можна лише спільними зусиллями, тому виконавчий комітет Дніпровської районної у м.Херсоні ради звертається до усієї громади району: власників квартир, голів об’єднань співвласників житлових будинків, житлово-будівельних кооперативів, відомчих будинків з проханням приділити особливу увагу питанням енергозбереження: утеплити горища, підвали, двері та вікна, встановити енергозберігаючі електричні прилади з метою уникнення аварійних ситуацій, раціонально ставитися до використання енергоресурсів, вчасно сплачуючи за них.