У Каланчацькому районі переміщеним громадянам виділено 7000 грн матеріальної допомоги

11 Серпня 2014 14:42

8042_thumbНа днях відбулося засідання комісії з питань надання матеріальної допомоги громадянам району під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Ганни Загорулько. На засіданні було обговорено питання, пов’язані із соціальним забезпеченням громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення АТО на територію Каланчацького району. Зокрема, було розглянуто 10 заяв від громадян, котрі прибули з Луганської та Донецької областей до Каланчацького району. 
Даній категорії людей виділено матеріальну допомогу на загальну суму 7000 грн. Служба ДСНС проінформувала, що на території Каланчацького району перебуває 29 чоловік вказаної категорії громадян, котрі розміщені у приватному секторі. З метою поселення нових громадян, котрі будуть прибувати із зони АТО, було визначено готель «Колос» в смт Каланчак. Протягом липня до Каланчацького районного сектору управління ДМС у Херсонській області звернулося 16 осіб, які отримали відповідні талони. 
Також на засіданні було окреслено низку проблемних питань та шляхи їх вирішення, узгоджено координацію дій всіх зацікавлених служб району, обговорено питання щодо працевлаштування громадян, які переміщуються на територію району.