Спортивний комплекс «Фаворит-Арена» функціонуватиме з 1 вересня

8 Серпня 2014 13:31
IMG_8838_1На VI пленарному засіданні ХХХ сесії обласної ради депутатами прийнято вкрай важливе рішення щодо надання згоди на прийняття до спільної  власності територіальних громад льодового палацу.  На базі спортивної споруди буде відкрито відповідний комунальний навчальний заклад. Статус спортивної школи унеможливить питання його перепрофіліювання або приватизації. «Можна з упевненістю сказати – спортивний комплекс «Фаворит-Арена» функціонуватиме вже з 1-го вересня», – зазначив голова облдержадміністрації Юрій Одарченко, спілкуючись із представниками ЗМІ під час брифінгу, та додав, що діти та молоді спортсмени матимуть можливість займатися спортом уже в цьому учбовому році.
Паралельно затверджено зміни до Статуту Херсонського ясел-садка компенсуючого типу «Центр розвитку  дитини «Теремок». Тепер цей заклад зможе приймати дітей з дворічного віку та надавати їм весь спектр необхідних послуг.
Крім того, депутатським корпусом були прийняті рішення про внесення змін до програми розвитку фізичної культури і спорту в області на 2013-2017 роки, про затвердження Схеми планування території Херсонщини.