Призначено нового начальника Центру народної творчості

17 Липня 2014 18:37

Був представлений колективу цього комунального закладу сьогодні, 17 липня у приміщенні Херсонського обласного Центру народної творчості. Ним став депутат обласної ради Володимир Володимирович Капелюшник.

Голова постійної депутатської комісії Херсонської обласної ради з питань соціально-економічного розвитку та управління об’єктами комунальної власності Юрій Грабарь представив колективу обласного Центру нового в.о начальника цього комунального закладу – депутата облради Володимира Капелюшника: «Я бажаю своєму колезі по депутатському корпусу плідної праці, знайти з колективом спільне порозуміння, аби поліпшити роботу цього важливого для області культурного закладу», – звернувся до новопризначеного голова комісії Херсонської обласної ради.

Юрій Грабарь повідомив колективу, що в обласній раді піднімалось питання з приводу злиття обласного Центру народної творчості з Центром культури і мистецтв. Але поки, що воно відкладене і детально вивчається у профільних комісіях облради. В подальшому Володимир Капелюшник повинен з цим питанням розібратись, аби зробити правильний вибір на користь громади.


Новий в.о начальника обласного Центру народної творчості пообіцяв колективу, що справи у них обов’язкову будуть іти тільки вгору. Також він поділився своїми планами на майбутнє, які пов’язані з розвитком Центру народної творчості: «Спочатку ми, разом з колективом, розберемось з приводу конструктивної роботи, можливо введемо якісь нові підходи. Зараз, найголовніше зберегти Центр народної творчості хоча б у такому стані, в якому він є на сьогодні. А далі – він дійсно, займатиме достойне місце не тільки у нас на Херсонщині, а й по всій Україні», – поділився планами Володимир Капелюшник.