МУЛЬТИКИ, ЯКІ ЗМІНЯТЬ ВАШІ ПОГЛЯДИ НА ЖИТТЯ. ТОП-ПІДБІРКА ДЛЯ ДІТЕЙ (відео)

17 листопадаа 2021 16:29

Подарунок

Зворушливий короткий анімаційний фільм про підлітка і дуже особливого цуцика, який створили на основі коміксів бразильського художника Фабіо «Коали» Кавальканті аніматори Якоб Фрей і Маркус Кранцлер, коли навчалися кіномистецтва у кіноакадемії Баден-Вуртемберґ у Німеччині, виграв десятки міжнародних призів і допоміг молодим аніматорам отримати роботу у студіях «Піксар» і «Дісней».

Мотузки

Слова тут зайві… Надзвичайно зворушливе відео показує, що можна дивитися на людей із особливими потребами інакше.

«Стеж за своїми почуттями»

Стрічка знайомить глядачів із повчальною історією про заздрощі та шкоду, яку вони приховують. У центрі розповіді – маленька дівчинка, яка постійно мала гірші результати у навчанні, ніж її сестра Санні. І ось, після чергової невдачі, дівчинка написала у щоденнику, що ненавидить сестру. Раптово її негативні емоції втілилися у жахливого монстра, який хотів нашкодити Санні. Та школярка вчасно зрозуміла, що вчинила неправильно і, попросивши пробачення у сестри, знищила монстра.

Історія нагадує таке актуальне для школи правило: ніколи не варто заздрити успіхам інших. А також вчить нас контролювати свої емоції та шукати порозуміння з іншими людьми.

Мультик про щеня-рятівника

«Легке життя»

Короткий мультик про дівчинку-школярку демонструє, які наслідки може мати те, що хтось користується результатами праці інших, ставлячись до власного навчання безвідповідально.

Єдине життя

Це легкий мультик про те, що не варто квапити життя. Голландська студія Job, Joris & Marieke опублікувала в інтернеті повчальний і проникливий короткометражний мультфільм Єдине життя. Мультик приніс студії номінацію на Оскар. Мультфільм показали на понад 200 фестивалях, де він зібрав понад 40 нагород.

Мультфільм «Зліт»

Мультфільм розповідає історію про дівчинку, яка захоплюється авіаконструюванням. Вона намагається запустити невеличку модель літака, але постійно зазнає невдачі. Та ось із неба впала казкова дівчинка-пілот, летючий корабель якої зазнав катастрофи. Як не дивно, почуття здивування і страху панувало недовго, і дівчата почали спільно лагодити літальний засіб. І завдяки численним спробам і безмежній наполегливості це їм вдалося – казкова пілотесса змогла повернутися до своїх друзів. І як з’ясувалося – саме ці дивні створіння запаюють зорі на небі.

Твоє місто