Іванівська ОТГ планує створити комунальне підприємство для обслуговування пасажирських перевезень

19 Січня 2018 11:30

Відповідна інформація міститься на офіційному сайті Іванівської РДА. У повідомленні зазначено, що голова РДА Сергій Довбня провів нараду з Іванівським селищним головою Віктором Дебелим та перевізниками Іванівського району.

Попередньо була домовленість із головою селищної ради, що Іванівська селищна об’єднана територіальна громада буде створювати комунальне транспортне підприємство для обслуговування пасажирських перевезень.

Сергій Довбня запропонував перевізникам добровільно легалізуватися, зареєструватися як підприємці та сплачувати податки. «Районною державною адміністрацією проводиться робота по підготовці конкурсу на визначення перевізника на приміських маршрутах загального користування, що не виходять за межі району і хотілося б, щоб в районі був свій перевізник», – зазначив голова районної державної адміністрації.

Віктор Дебелий розповів, що робота по створенню комунального транспортного підприємства вже ведеться. Після створення підприємства буде виділено приміщення під гаражі та введено посади керівника, бухгалтера, медичного працівника, слюсаря, завідувача гаражем, механіка. Сергій Довбня пообіцяв надання всебічної підтримки від районної державної адміністрації новоствореному підприємству в отриманні ліцензії та пошуку персоналу.