На кандидатів у депутати Херсонської облради здійснили напад

20 Жовтня 2020 14:01

17 жовтня у Бериславі до квартири, де відбувалося засідання представників політичної партії «Опозиційна платформа – За життя», вдерлися зловмисники. Вони облили присутніх зеленкою та забрали ноутбук. Наразі поліція встановлює осіб, що скоїли напад.

Голова Херсонської обласної організації політичної партії «Опозиційна платформа – За життя» Єгор Устинов на своїй Facebook-сторінці пише, що «шестеро молодиків у масках і з битами в руках увірвалися в офіс ОП-ЗЖ, де на той момент перебували партійці. Невідомі, погрожуючи фізичною розправою, відібрали ноутбук, облили зеленкою наших кандидатів і зникли в невідомому напрямку» (переклад – ОПОРА).

Також Устинов зазначив, що особливо постраждав Віктор Соколюк – кандидат у депутати Бериславської міської ради – зеленка потрапила йому в очі.

У відділі комунікації поліції Херсонської області повідомляють: «Встановлено, що господар квартири кандидат у мери міста Берислав та кандидат в депутати облради. В його квартирі відбувалось засідання представників однієї з політичних партій. На засіданні були присутні ще троє гостей, всі кандидати в депутати районних або міських рад. В цей час в незачинену квартиру зайшли 5 зловмисників в масках. Погрожуючи битою, один з злочинців забрав у 49-річної гості ноутбук. Інший зловмисник облив всіх присутніх зеленкою, після чого невідомі покинули квартиру та пішли в невідомому напрямку».

«На місце події виїхала слідчо-оперативна група та керівництво Бериславського відділу поліції. Наразі поліцейські проводять першочергові слідчо-оперативні дії. Злочин знаходиться на контролі у керівництва поліції Херсонщини. Відкрите кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 «Розбій» Кримінального кодексу України», – йдеться у повідомленні відділу комунікації.

 За коментарями звертайтеся:
Євгеній Гладкий, координатор спостереження Громадянської мережі ОПОРА за виборами в Херсонській області
тел.: +38 095 537 15 12
e-mail: kherson@opora.org.ua