Херсонським навчальним закладам презентували сучасне шкільне меню

28 Травня 2019 08:07

27 травня відбулася регіональна презентація «Збірника рецептів страв для харчування дітей шкільного віку в навчальних та оздоровчих закладах» за участю його автора та кулінарного експерта Євгена Клопотенка, керівництва міста та області, директорів дитячих навчальних закладів.

Збірник  складається з 110 унікальних рецептів корисних та сучасних страв, які спеціально розроблені для харчування у школах України.

За словами автора, у грудні минулого року Державною службою України з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів видано висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи, яким надано дозвіл на впровадження проекту «Нове шкільне харчування».

Мета проекту полягає у докорінній зміні культури харчування дітей та впровадженні нових страв у меню шкільних їдалень.