Херсонський “Кристал” здобуває десяту поспіль домашню перемогу! [Відео]

16 Квітня 2019 10:22

Херсонський Кристал матчем з Реал Фарма з Одеси відкривав офіційний сезон на власному полі у 2019 році.

Це була вже третя гра між цими суперниками у попередніх двох зустрічах сильнішими були кристалівці. Стурбованість викликав факт, що Реал Фарма у міжсезонні завдав Кристалу болючої поразки на передноворічному турнірі у Миколаєві. Одесити традиційно грають від оборони, намагаються використовувати швидкі контратаки. Саме одна з таких контратак завершилася призначенням штрафного удару у бік воріт Ярослава Герасименко, що у цей день захищав ворота нашої команди. Гравці Реал Фарма виграли боротьбу на дальній стійці та виконали простріл вздовж воріт, де найспритнішим виявився Топал – 0:1.

Кристал вперше у домашніх матчах змушений був відіграватися по ходу матчу. Наша команда збільшила тиск на ворота фармацевтів, та створила декілька небезпечних моментів. Зрештою успіх приніс стандарт. Майже біля кутового прапорця херсонці заробили штрафний удар, виконувати який взявся Ігнатьєв. Подача зі штрафного завершилася влучним ударом Малиша у верхній правий кут воріт гостей – 1:1.

Початок другого тайму кристалівці провели дуже активно, та зрештою вийшли вперед у рахунку. Успіх знову приніс стандарт. Кутовий від Ігнатьєва та виграна Жовтюком верхова боротьба звершилися скиданням до воротарського майданчика гостей, де Барладим розібрався в ситуації швидше за захисників – 2:1.

Після того як Кристал вийшов вперед у рахунку гра дещо заспокоїлася та набула позиційного характеру. Реал Фарма продовжувала грати другим номер сподіваючись на помилку від кристалівців. Натомість помилилися саме гості. Павло Корякін, що вийшов на заміну у другому таймі вдало пішов у відбір та відпасував на Барладима, Андрій в один дотик вивів Бридчука віч-на-віч з голкіпером одеситів і Антон не схибив – 3:1.

Кристал здобуває вольову перемогу над традиційно незручним суперником та повертається на друге місце у турнірній таблиці. Попереду надскладний виїзд в гості до лідера групи – Кременя.

Матч відбудеться 18 квітня.

МФК Кристал Херсон – Реал Фарма Одеса 3:1 (1:1)
Голи: Топал, 25, Малиш, 31, Барладим, 53, Брижчук, 86