Херсонська “міні-Голландія” збільшилася в 6 разів

28 Березня 2019 11:17
Готуючись до нового масового весняного напливу туристів, тюльпанове господарство в Любимівці, що на Херсонщині, розростається.

Про це повідомляє Zruchno.Travel із посиланням на засновника фермерського господарства “Шафран Любимівський” Віталія Шакала.

“У понад шість разів збільшилася цьогоріч площа плантації голландських тюльпанів у селищі Любимівка Херсонської області, яка минулого року стала популярною туристичною атракцією”, – йдеться в повідомленні.

За словами Шакала, площа тюльпанового поля зросла з 0,28 гектара до 1,8 гектара.

“Минулого року наші відвідувачі милувалися ділянкою тюльпанів 20х140 метрів, а цьогоріч ми збільшили площу квітів до 100х180 метрів, а також стала більшою кількість сортів”, – підкреслив він.

У період минулорічного цвітіння тюльпанів херсонська “міні-Голландія” перетворилася на повноцінний туристичний об’єкт, що викликав величезний інтерес. З 16 до 29 квітня квіткове господарство відвідали сотні туристів. Незабаром тюльпанове поле буде готове знову приймати екскурсії.

“Багато людей запитують, чи будуть екскурсії в цьому році на поле тюльпанів. Відповім вам і на це питання. Так, обов’язково екскурсії будуть, тюльпани вже проросли”, – запевнив Віталій Шакало.

Дату початку екскурсій в господарстві обіцяють повідомити найближчим часом. Поки що за станом херсонських тюльпанів можна спостерігати за фото, які обіцяють оновлювати кожні 5 днів.

Фото: facebook.com/shafranua

Джерело: Укрінформ