Херсонський “Кристал” здобув другу розгромну перемогу на Кубку Криму

13 Березня 2019 11:59
Кристал та новотроїцька Таврія з перемог розпочали Кубок Криму-2019, тому ніхто з суперників не хотів поступатися в очному протистоянні. Таврія зараз знаходиться серед лідерів Чемпіонату України серед аматорських команд (2 місце), тому матч обіцяв вийти цікавим та напруженим.
Перші хвилини команда з Новотроїцького розпочала доволі активно, заробивши декілька стандартів поблизу воріт нашої команди.
Поступово Кристал заволодів ігровою та територіальною перевагою, очевидною стала краща функціональна підготовка херсонців, а по завершені другої десятихвилинки рахунок було відкрито. Брижчук заробив штрафний удар метрів в 7 від карного майданчика Таврії, до м’яча підійшов Михайло Лаптєв та пробив на стільки сильно, що воротар суперників не впорався з цим ударом – 1:0.
Другий гол записав на свій рахунок Кучер, обігравшись у «стінку» з Ігнатьєвим Володимир робочою лівою ногою пробив точно у кут воріт Коваленка 2:0.
Ще до перерви Кристал міг зробити рахунок розгромним, але арбітр матчу Ігор Пасхал не вгледів порушення проти Віктора Мартяна у штрафному майданчику Таврії.
У другому таймі перевага херсонців тільки збільшилася. До справи взялася зв’язка Барладим – Мартян. Спершу Віктор Мартян вдало замкнув простріл від Андрія Барладима з лівого флангу, а трохи згодом гравці помінялися ролями, вже Віктор асистував, а Андрій забивав з його прострілу (правий фланг) – 4:0.
Крапку у матчі поставив все той же Барладим. Владислав Ігнатьєв швидко розіграв зароблений Іллею Шевцовим штрафний удар, виконавши закидання на Барладима, а Андрій у свою чергу обігравши воротаря зробив дубль – 5:0.
Кристал впевнено перемагає, та майже гарантує собі участь у фіналі цьогорічного розіграшу Кубка Криму. Заключний матч групового етапу наша команда зіграє 14 березня о 12:30 проти Таврії з Сімферополя.
Кристал Херсон – Таврія Новотроїцьке 5:0 (2:0)
Голи: Лаптєв, 18, Кучер, 44, Барладим, 57, 64, Мартян, 55
Кристал: Суаіб, Меженський (Корякін, 65), Карась (Акімов, 76), Малиш, Лаптєв, Цой (Остроконь, 67), Кучер (Шевцов, 58), Ігнатьєв, Барладим (Сарбєй, 70), Брижчук, Мартян (Черкашенко, 75).
Запасні: Герасименко, Жовтюк
Таврія Н: Коваленко, Яковенко (Бабич, 77), Шешеня, Золотухін, Окатий, Ковальов (Пиркавець, 46; Гецко, 61), Похитайло (Пуляєв, 46), Тяпко, Логвиненко (Соболь, 46; Шпеко, 67), Солтан (Комягін, 46), Кирик (Соколан, 46).
Запасні: Маник, Сиващенко.
Голи:
https://www.youtube.com/watch?v=HXym5qIkzyo