Херсонський “Кристал” стартує з перемоги на Кубку Криму

11 Березня 2019 08:01

Херсонський Кристал з перемоги розпочав виступи у Кубку Криму – 2019.
На полі КДЮСШ Освіта наша команда зустрічалася з новомиколаївською Дружбою, добре знайомою херсонським вболівальникам за часів виступу Кристала у Чемпіонаті України серед аматорських команд.
Перший тайм пройшов за відчутної територіальної переваги Кристала, але створити бодай декілька потенційно гольових моментів у наших футболістів не вийшло.
В другому таймі Сергій Шевцов зробив декілька замін, що зрештою зобразилося на результаті. Спершу Андрій Барладим отримавши у карному майданчику Дружби передачу від Антона Брижчука відкрив рахунок. Через дві хвилини Ілля Шевцов обігравши ледь не трьох захисників суперника подвоїв рахунок, він же забив третій м’яч, коли кристалівці провели стрімку контратаку, що завершилася прострілом Мартяна на Іллю з правого флангу.
Пропустивши тричі Дружба вимушена була більш масовано йти в атаку, що зрештою дало результат. Брижчук втратив м’яча у центрі поля, новомиколаївці швидко доставили «круглого» до Олександра Муко возова, який відквитав один гол.
Та все ж останнє слово було за футболістами Кристала. Спершу Ігнатьєв не реалізував здавалося б стовідсотковий шанс, не зумівши переграти воротаря віч-на-віч, але трохи згодом виправився забивши красивий гол у дев’ятку. Умисно Владислав завдавав такого удару, або виконував подачу на дальню стійку вже не так важливо.
Крапку у матчі поставив Станіслав-Нурі Малиш, що у класичному для себе стилі вдало замкнув подачу з кутового від Ігнатьєва – 5:1.
Кристал перемагає у стартовому турі Кубка Криму та очолює турнірну таблицю групи «А». У вівторок 12 березня наша команда зіграє проти новотроїцької Таврії, що також розпочала турнір з перемоги над Таврією з Сімферополя 2:1. Початок матчу о 12:30.

Кристал Херсон – Дружба Новомиколаївка 5:1 (0:0)
Голи: Барладим, 51, Шевцов. 53, 65, Муковозов, 73, Ігнатьєв, 80, Малиш, 87.

Кристал: Суаіб (Герасименко), Малиш (Акімов), Карсь, Лаптєв, Корякін (Меженський), Цой (Остроконь), Кучер (Шевцов), Ігнатьєв, Мартян (Черкашенко), Гливий (Брижчук), Барладим (Сарбєй).
Дружба: Бичко, Кривошейкін, Грибов, Головко, Снітко, Зайцев, Янюк, Лопін, Корнійко, Муковозов.
Запасні (вийшли у другому таймі): Жиголюк, Романчук, Вильховченко, Марусяк.
Головний арбітр – Сергій Черноусов; асистенти головного арбітра – Станіслав Марулін, Віктор Курах
Голи:
https://www.youtube.com/watch?v=kDlk_bIHnuQ