Фіскали Херсонщини надали платникам податків понад 10 тисяч адмінпослуг

25 Лютого 2019 11:59

www.gazeta.lviv.ua

За січень 2019 року фіскали Херсонщини надали платникам податків 10,3 тисячі адміністративних послуг. Від загальної кількості – 6,9 тисяч послуг отримали саме відвідувачі Центрів обслуговування платників регіону.

Вже традиційно найзатребуванішою є послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків – 4,1 тисяча послуг, що складає майже 40 % від усієї кількості адміністративних послуг, наданих фіскалами регіону.

Цьогорічна кампанія «Декларування доходів громадян – 2019» триває, тому залишається популярною послуга із видачі відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків, яку зазвичай використовують для заповнення декларації про доходи. Таких відомостей надано 2,2 тисячі – 21 % усіх адміністративних послуг.

Довідково: на субсайті територіальних органів ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі у зручному вигляді розміщена інформація про усі адміністративні послуги. Зокрема, можна переглянути умови отримання кожної із них та скористатися зразками заяв на отримання послуг для заповнення власних документів.