З початку року громадяни Херсонщини задекларували 16 мільйонів гривень доходів

29 Січня 2019 15:42

З початку року 447 громадян Херсонщини вже подали декларації про майновий стан і доходи та задекларували 16,1 млн. грн. доходів.

Херсонці, які відзвітували про минулорічні доходи в рамках деклараційної кампанії – 2019, визначили до сплати 1,3 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб та 0,2 млн. грн. військового збору, – про це станом на 24.01.2018 інформує управління податків і зборів з фізичних осіб Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Звертаємо увагу: податкова декларація про майновий стан і доходи подається в такі граничні строки:

– для громадян, які зобов’язані подати податкову декларацію, і осіб, які проводять незалежну професійну діяльність, – до 01 травня року, що настає за звітним періодом;

– для громадян, які мають право на податкову знижку – до 31.12.2019 (включно);

– для фізичних осіб-підприємців (крім осіб, що обрали спрощену систему оподаткування) – протягом 40 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного (податкового) кварталу (року) – 11 лютого п. року.

Детальні консультації та безкоштовні бланки декларацій можна отримати у спеціалістів Центрів обслуговування платників за місцем реєстрації.