Херсонський “Кристал” посів підсумкове третє місце на миколаївському турнірі

21 Грудня 2018 11:36

Завершився для Кристала Турнір на кубок мера міста Миколаєва.

У останньому турі МФК Кристал поступився першоліговому МФК Миколаїв з рахунком 0:2, а друга команда МФК Миколаїв була сильнішою за одеський Реал Фарма — 2:0.

У першому таймі господарі хоч і створили два небезпечних моменти біля воріт херсонців, все ж забити не змогли. Кристал у свою чергу доволі вдало комбінував, але до загострень справа доходила рідко.

У другому таймі миколаївці, що володіють набагато довшою лавою запасних провели декілька змін у складі, що й призвело до позитивного для них результату.
Спершу Попов вразив ворота Шилова точним кдаром з лініїштрафного майданчика, а зодом Берко ударом зі штрафного подвоїв перевагу.

Таким чином МФК Миколаїв набрав 9 очок та посів перше місце. Три команди (Реал Фарма, МФК Миколаїв-2, МФК Кристал) набрали по 3 залікові пункти. За додатковими показниками (1-набрані очки, 2-особисті зустрічі, 3-різниця забитих та пропущених м’ячів, 4-більша кількість забитих м’ячів) МФК Кристал посів у турнірі підсумкове третє місце.

21 грудня у фінальному матчі турніру зустрінуться дві команди МФК Миколаїв. ФК Реал Фарма фінішував на четвертому місці.

МФК Миколаїв – МФК Кристал Херсон 2:0 (0:0)

Голи: Попов, 56, Берко, 79

МФК Николаев: Старченко, Сартана, Гравець на перегляді, Цапій, Горват, Гравець на перегляді, Гравець на перегляді, Ковальов, Семенина, Кравченко, Гравець на перегляді.

На заміни виходили: Восконян, Попов, Кушніренко, Назаренко, Гурський, Рогозинський, Брижчук Т, Петров, Радченко, Антонюк, Гравець на перегляді, Берко.

Кристал: Шилов (перегляд), Малиш, Карась, Лаптєв, Меженський, Кучер (Михайленко; Остроконь), Цой, Мартян, Брижчук А, Барладим (Черкашенко), Гливий

Запасні: Переходько (перегляд), Акімов, Магомедов, Сарбєй

Підсумкова турнірна таблиця групового етапу: