Херсонський “Кристал” поступився “Реал Фармі” у другому турі миколаївського турніру

20 Грудня 2018 10:44

У другому турі Турніру на кубок мера міста Миколаєва кристалівці зустрічалися з одеською командою Реал Фарма. Обидва колективи виступають у групі Б чемпіонату України серед команд другої ліги. У двох матчах офіційного сезону Кристал здобув перемоги з однаковим рахунком 2:1 тому й у цій зустрічі наша команда вважалася фаворитом. Але все завершилося для “зелено-синіх” більш ніж прикро.

Попри територіальну перевагу на протязі всієї гри херсонці майже не створювали біля воріт одеситів гольових нагод. Напевне найреальнішу можливість забити втратив Малиш. Станіслав-Нурі у своєму фірмовому стилі пробивав головою після подачі кутового, але воротар у цьому епізоді проявив дива реакції. У свою чергу футболісти Реал Фарма скористалися чи не єдиним своїм шансом, вдало використавши одну з контратак. Цей гол у підсумку й став переможним.

Слід зазначити, що склад Кристала у цій грі був доволі експериментальним. У основі вийшов Сарбєй, а Жовтюк залишився у запасі. Відсутність останнього пояснюється тим, що Микола отримавши жовту картку у матчі чемпіонату проти Енергії пропускатиме завершальну гру другого кола проти запорізького Металурга, тому Сергій Шевцов вимушений награвати інші варіанти у захисті.

Поразка у цьому матчі значно ускладнила турнірне становище Кристала.

Зіграє наша команда у фіналі або у матчі за 3 місце вирішуватиметься у заключному турі, де протистояти кристалівцям буде першоліговий МФК Миколаїв, що достроково вийшов у фінал.

Матч 3 туру МФК Миколаїв — МФК Кристал відбудеться 20 грудня о 12:00 на стадіоні у миколаївському Парку Перемоги.

Реал Фарма Одеса – МФК Кристал Херсон 1:0 (1:0)
Голи: Реал Фарма, 19

Реал Фарма: Георгица, Нахаба, Фролов, Колесников, Ермаков, Тарасенко, Лавриненко, Червяк, Филиппов, Лунёв, Сула.

Кристал: Шилов (перегляд), Меженський, Карась, Малиш (Цой), Лаптєв, Михайленко, Кучер (Остроконь), Гливий (Черкашенко), Мартян, Сарбєй (Брижчук), Барладим
Запасні: Переходько (перегляд), Жовтюк, Акімов, Магомедов.