«Кременчук» у бойовому матчі переграв херсонський «Дніпро»

5 Грудня 2018 10:22

Початок матчу був за «містянами». Гості активно пресингували опонентів, що вилилося у швидкий гол Олексія Ворони після асисту від Тимура Гриценка. «Дніпро» продовжував слабко грати в обороні, але від створення моментів «щуки» відмовлятися не бажали. Проте, в середині першого періоду шайба у воротах Олега Петрова виявилася вдруге. Іван Савченко подвоїв перевагу кременчужан. 2:0 після першого періоду.

Друга 20-хвилинка не була настільки безкомпромісною у виконанні «Кременчука». Під кінець періоду нападник «Дніпра» Кирило Бондаренко прекрасним кидком дезорієнтував кіпера гостей, скоротивши відставання в рахунку до одного голу.

Під час третього періоду було закинуто по одній шайбі у кожної з команд. У складі «Кременчука» відзначився Віктор Тютченко, який не дав захисникам суперника «накрити» себе і поцілив у дальній кут воріт господарів. Під сам кінець матчу Філіп Матвієнко освіжив обстановку в поєдинку. Новачок «Дніпра» точним кидком поставив крапку в матчі. 3:2 на користь «Кременчука», лідер чемпіонату відривається від переслідувачів.

«Дніпро» – «Кременчук»2:3  (0:2; 1:0; 1:1)

 Шайби: 0:1 Ворона (Гриценко), 1:10. 0:2 Савченко, 11:42. 1:2 Бондаренко, 36:25, 1:3 Тютченко, 48:02. 2:3 Матвієнко, 59:20.

Дніпро: Петров (Сурканов); Декало – Шулешов, Афанасьєв – Матвієнко, Сірченко – Пугачов, Будько -; Бондаренко – Коляда (К) – Янішевський (А), Жвачкін (А) – Ромащенко – Макарицький, Золотухін – Мацейко – Коваленко, Тимченко – Брага – Целогородцев.

Кременчук: Бояршинов (Гордюшин); Тютченко (А) – Красильников, Савченко – Гриценко (К), Зайцев – Фурса, Єфімочкін – Роганов; Ципнятов – Толстушко – Грицьких, Ворона – Севрюгін – Горлушко, Кисельов – Хрішпенц – Бойових, Муртіщев – Савицький.

Джерело: Сайт УХЛ