Херсонців запрошують до участі у Дні сталого розвитку

15 листопадаа 2018 11:27

22 листопада у КЗ “Херсонська обласна універсальна наукова бібліотека ім.Олеся Гончара” (вул.Героїв Крут,2) відбудеться “День сталого розвитку у м Херсонській області”.

Захід проводиться за підтримки Програми Розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) в Україні.

До участі запрошують представниківструктурних підрозділів ОДА у сферах: інвестицій, економіки, охорони здоров’я, агропромислового розвитку, освіти, екології, житлово-комунального господарства, соціального захисту, будівництва; районів, ОТГ, міст області, вищих навчальних закладів області; керівників районних ресурсних центрів області, активних громадських організацій та ОСББ м. Херсона та області, представників бізнес-структур, ЗМІ, інших зацікавлених організацій.

09.30 – 10.00

 

10:00 -11:00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

11.00 – 13.00

 

 

 

13.00 – 13.30

 

13.30– 14.30

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

14.30–15.30

 

 

 

 

Реєстрація,  ранішня кава під час реєстрації

 

Пленарна частина заходу.Вітальне слово керівництва області.

Виступи представників Департаменту інвестиційної та промислової політики Херсонської ОДА, Херсонського регіонального відділення Асоціації міст України, ГО “Нова генерація, ФГМХ “Захист “, Херсонського державного аграрного університету, координатора ПРООН в Херсонській області.

Теми виступів будуть спрямовані на результати діяльності організацій у сфері сталого розвитку в Херсонській області, можливості для поширення успішних практик та залучення нових учасників процесу. Представник ПРООН розповість про можливості подальшого партнерства з ПРООН в напрямку досягнення Цілей сталого розвитку, використовуючи платформу партнерства, а також для просування і реалізації нового проекту ПРООН, спрямованого на підвищення енергоефективності багатоквартирних будинків

Модератор пленарної частини заходу – координатор Проекту в Херсонській області

 

Проведення квесту “Цілі сталого розвитку”

Модератор квесту – Анастасія Кліментенко – член ГО “Нова генерація”

 

Обідня кава-пауза

 

Робота в 3 секціях по соціальному, економічному, екологічному напрямах.

Модератори секцій:

Економічний напрям – Оленковська Лариса Павлівна, виконавчий директор Херсонського регіонального відділення Асоціації міст України

Соціальний напрям – Ольга Жукова,  голова правління ГО “Громадський центр “Нова генерація”

Екологічний напрям – Карташова Ольга, кандидат економічних наук, доцент кафедрі публічного управління і адміністрування Херсонського аграрного університету

 

Заключна частина.Презентація рекомендацій учасників секцій в сфері економічного, екологічного і соціального розвитку в громадах Херсонської області. Питання та відповіді. Підведення підсумків.

Модератор пленарної частини заходу – координатор Проекту в Херсонській області

 

 

 

 

Для участі у заході необхідно зареєструватись за посиланням до 18 листопада.Організатори покривають витрати на проїзд та забезпечують харчування учасників.

Більше інформації про семінар беріть тут .