«Кременчук» завдає херсонському «Дніпру» першої поразки в сезоні в основний час

19 Жовтня 2018 08:20

“Городяни” продовжують переможну серію до 9 матчів

У Херсоні матчем між лідерами турнірної таблиці «Дніпром» і «Кременчуком» завершився десятий тур чемпіонату України з хокею – чемпіонату Української хокейної ліги.

Команди підтвердили статус лідерів чемпіонату ще на старті поєдинку, коли протягом всього першого періоду команди одно боролися на кожному клаптику майданчика і не давали противникові відзначитися в своїх воротах. Варто відзначити і блискучу гру голкіперів Олега Петрова і Микити Гордюшина, які надійно захищали свої володіння, не дозволяючи відкрити рахунок в матчі.

Нулі на табло залишалися аж до кінця другої двадцятихвилинки, коли Микола Кисельов все-таки зміг скористатися помилками херсонців в обороні і відправити шайбу точно у верхній кут воріт Олега Петрова.

Третій період команди провели так само активно і напружено, однак закинуті шайби вболівальники побачили лише під кінець періоду – спочатку Олексій Ворона збільшив перевагу своєї команди, а потім капітан «Дніпра» Микола Коляда зміг повернути херсонців в гру. Але часу і сил не вистачило дебютанту чемпіонату, щоб перевести гру в овертайм.

Таки чином «Кременчук» з 26 очками займає перше місце в турнірній таблиці, а «Дніпро» з 25 балами опускається на друге місце.

«Дніпро» – «Кременчук» 1:2 (0:0, 0:1, 1:1)

Шайби: 0:1 Кисельов (Хрішпенс), 38:39; 0:2 Ворона (Савченко), 56:35; 1:2 Коляда (шостий польовий), 58:36;

«Дніпро»: Петров (Сурканов); Білоусов – Декало, Афанасьєв – Пугачов, Сірченко – Шпак, Матусевич – Будько; Бондаренко – Коляда – Янішевський, Золотухін – Коваленко – Жвачкін, Найдьонов – Мацейко – Макарицкьй, Тимченко – Брага – Болотін.

«Кременчук»: Гордюшин (Петленко); Толстушко – Грицьких, Севрюгин – Бєльський, Горлушко – Бойових, Савицький – Хрішпенц; Тютченко – Красильников – Муртіщев, Савченко – Гриценко – Ворона, Кисельов – Фурса – Зайцев, Поліщук.

Джерело: Сайт УХЛ