Херсонська “Рідна країна” продовжує співпрацю з бібліотечною спільнотою України

26 Вересня 2018 08:01

Вчора у Херсоні відбулося підбиття підсумків та нагородження переможців І Всеукраїнського конкурсу «Лідер читання». Читацьке змагання проходить за підтримки Українського культурного фонду.

Насичена програма підсумкового заходу, що отримав назву «БібліоКемп лідерів читання», розрахована на три дні – з 25 по 27 вересня, а його учасниками стали 30 чемпіонів читання – переможців обласних етапів конкурсу з усіх куточків України, і стільки ж бібліотечних працівників, що супроводжують юних книголюбів.

Ключовою подією заходу стало театралізоване дійство та урочиста церемонія нагородження переможців конкурсу на сцені Херсонського академічного обласного театру ляльок.

Під час заходу голова Херсонської обласної організації «Громадського руху Миколи Томенка «Рідна країна» Букрєєв Тарас урочисто передав директору Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки Бардашевській Анні Іванівні сертифікат на видання збірки творів Літературного конкурсу для дітей та молоді у жанрі фентезі та фантастики «ФантФест».