Сергій Шевцов: “Програли через брак самовіддачі та вогника в очах”

24 Вересня 2018 10:38

Сергій Шевцов

Сергій Шевцов прокоментував результат матчу 10 туру Чемпіонату України серед команд другої ліги МФК Миколаїв-2 – МФК Кристал Херсон

– Сергію Анатолійовичу, дайте короткий коментар щодо гри з МФК Миколаїв-2?

Можу сказати, що скоріш за все нас не обіграли, а ми самі програли. Готувалися до цього матчу, розбирали суперника, знали його слабкі сторони. Я казав хлопцям, що після впевненої перемоги над Металургом та впевненої гри у тому матчі може не вистачити психології та самовіддачі. Налаштовували хлопців на цей матч три доби, але відразу ж у першій атаці двоє футболістів прибрали ноги у боротьбі в результаті чого пропустили гол. Відразу у другій атаці дозволили без перешкод прийняти м’яча біля штрафної площі. У будь-якій іншій ситуації коли гравці правильно налаштовані вони б розрядили епізод. Звісно після такого початку було важко зібратися.

У другому таймі суперник повністю віддав ініціативу, але на жаль виправити ситуацію нам не вдалося. М’яч просто не хотів потрапляти у сітку воріт. Втратили багато моментів які повинні були реалізовувати. Напевне так і мало статися. Треба виходити на матч налаштованими.

Звісно ми всі не задоволені. Не задоволені й вболівальники, що приїхали нас підтримати. Треба грати з повною самовіддачею. Я сказав футболістам, що якщо когось не влаштовує грати з повною самовіддачею весь чемпіонат вони можуть залишити нашу команду.

Ви згодні з тим, що матч було програно у перші чотири хвилини коли пропустили два м’ячі?

Так звісно. Матч було програно у ці чотири хвилини, матч було програно ще до його початку. Потрібно було виходити з іншим налаштуванням, готуватися, розминатися… А потім вже важко було зібратися у такій грі. Суперник грав з вогником в очах, було дуже важко.

– У минулому матчі обіграли дуже сильну команду Металург Запоріжжя – 4:1. Це був феєричний матч. Тепер втрата трьох очок у матчі з командою, що займає передостаннє місце. Ви пояснюєте це молодістю ваших гравців й тим що вони не налаштувалися на гру?

Так в нас багато молодих футболістів. Ми намагаємося їх розвивати, давати їм ігрову практику, але справа не в молодості, справа в загальному налаштуванні команд. Через брак самовіддачі, відсутність вогника в очах саме через це ми програли.

– Хочеться побажати Вашій команді у наступних турах перемагати та повернутися у перегони лідерів другої ліги.

Дякую.