У Херсоні відбудеться шоу механічних та живих скульптур

11 Вересня 2018 11:10
У Херсоні на цьогорічний День міста його жителів та гостей дивуватимуть херсонськими живими скульптурами та рухомими механічними скульптурами.

Про це поінформував у понеділок на прес-конференції з нагоди відзначення Дня міста головний режисер святкування 240-ї річниці заснування міста Херсона, режисер Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру ім. Миколи Куліша Сергій Новачук, повідомляє Укрінформ.

“Буде велика колекція механічних скульптур, вони рухаються. Також буде Херсонський театр живих скульптур”, – розповів Новачук.

Як він зазначив, автором механічних рухомих скульптур є майстер, який мешкає у розташованому біля Херсона райцентрі Білозерка, його роботи вже експонуються в музеях світу. Що ж до Херсонського театру живих скульптур, то він, як наголосив Новачук, є кращим таким театром в Україні.

Виставить свою скульптурну експозицію для загального огляду на День міста також і кафедра дизайну Херсонського національного технічного університету, повідомив головний режисер святкування 240-ї річниці заснування міста Херсона.

Скульптурне шоу відбудеться у межах Фестивалю “Suvorov street fest” 15 вересня на вулиці Суворова – одній з трьох локацій святкування у Херсоні Дня міста.

Джерело: Укрінформ