Херсонський “Кристал” мінімально поступається у Новій Каховці

9 Вересня 2018 14:58

Відбулося чергове дербі Херсонщини. МФК Кристал вже вдруге в цьому році вирушив до Нової Каховки на матч проти Енергії. Забігаючи наперед скажемо, що цього разу не так вдало як у матчі на Кубок України.
Гра розпочалася у жвавому темпі, кристалівці трохи більше володіли м’ячем, але футболісти Енергії були гострішими у завершальній стадії атак, завдавши по воротах Крюкова декілька небезпечних ударів. Саме на першу половину зустрічі прийшовся вирішальний момент. У центрі поля суперник вдало прокинув м’яча повз Михайла Лаптєва, жовто-чорні розгорнули стрімку контратаку та вивели на ударну позицію Дениса Бондаренко, який не схибив – 1:0.

Пропустивши гол, наша команда збільшила тиск на ворота господарів. Шевцов перехопивши «круглого» на своїй половині поля протягнув його майже до лінії штрафного майданчика новокаховчан де захисник тільки ціною жовтої картки зупинив Іллю. На жаль удар нашого 90 номера прийшовся вище воріт.
Найкращий момент зрівняти рахунок на останніх хвилинах першого тайму мав Малиш, але його удар головою після подачі кутового парирував Зелінський.

У другому таймі Енергія сконцентрувалася на утриманні рахунку, намагаючись діяти на контратаках, Кристал у свою чергу більше володів м’ячем та намагався подолати щільну оборону господарів. Як не згадати, що і цього разу через пошкодження не вийшов на поле капітан команди Сергій Цой, відверто не вистачало на полі його креативності та останньої передачі.

Найреальніший шанс забити зелено-сині мали у другій половині другого тайму. Шевцов передачею з глибини поля вивів Барладима віч-на-віч з воротарем, Андрію вдалося прокинути Зелінського, але удар встигли заблокувати захисники.

Решту ігрового часу наша команда провела у безплідних атаках, відчайдушно намагаючись зрівняти рахунок. На жаль усі спроби виявилися невдалими. Кремезні захисники та воротар Енергії діяли надійно й зуміли відстояти переможний для себе рахунок.

Кристал мінімально поступається, але на розпач немає часу адже вже у наступну неділю (16 вересня) наша команда прийматиме запорізький Металург, що останнім часом набрав хорошу форму, та має у своєму активі три перемоги поспіль.

16 вересня о 16:00 запрошуємо всіх на стадіон! Підтримка херсонців дуже важлива для команди!

Енергія Нова Каховка – МФК Кристал Херсон 1:0 (1:0)
Гол: Бондаренко, 34

Енергія: Зелінський, Плутенко, Процишин, Махнєв, Шевченко (Бесараб), Росляков (Грабець), Дедяєв, Бондаренко, Прокіпчук (Росохатий), Кірєєв (Зіматулін), Комісар (Вакулінський).
Запасні: Логовський, Черняєв.
Кристал: Крюков, Карась, Жовтюк, Малиш, Лаптєв, Михайленко (Ігнатьєв), Кучер, Брижчук (Мартян), Барладим, Шевцов, Гливий (Меженський).
Запасні: Бурла, Остроконь,  Чаус, Сарбєй,  Акімов, Горбовський