“Поетична шафа” збирає знімки завсідників

7 Вересня 2018 08:37

9-го вересня письменники, музиканти та люди, які полюбляють творчість, зберуться у  smart cafe SHKAF на відкритті четвертого сезону “Поетичної шафи”.

Захід пройде у форматі “вільний мікрофон”. Кожен бажаючий зможе зачитати свої або ж рядки інших авторів.

Поети та прозаїки візьмуть участь у батлі, переможець якого отримає запрошення на двох до Херсонського драмтеатру. Змагатимуться майстри слова й у конкурсі експромтів за звання “Поета вересня”. До слова, фото людини, яку удостоять цього титулу, висітиме у smart cafe SHKAF протягом наступного місяця.

Запланована й колективна творчість – завсідники приймуть участь у написанні “безкінечного вірша”. Бажаючі зможуть ознайомитися із виставками “Підвішених рядків”, книг херсонських та інших авторів, які вже побували на “Шафі”.

Також організатори планують замінити картини виставкою фотографій. “Приносьте знімки з вами із “Шафи” або ж просто зроблені власноруч і ви також станете частиною нашої творчої виставки”, – закликають організатори.

“Поетична шафа” відбудеться 9-го вересня. Початок – о 18.00. Вхід – вільний. Деталі: (050)-768-08-89.

Захід відбудеться за підтримки Херсонської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Б. Лавреньова, громадської організації “ФРІ”, Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру ім. М. Куліша та Креативної майстерні “Слон”.