«UrbanTalks: Херсон&Львів»

23 Серпня 2018 14:32

Що таке комфортне місто майбутнього? Як його творити і наближатись до нього, будучи учасником цього неперервного і значною мірою непередбачуваного процесу? Як зберегти ідентичність та унікальність міста, водночас разом із ним не загубитись безлико на світовій мапі — в динаміці глобалізаційних процесів, перманентного руху ідей, інформації, знань, людей, товарів, капіталу, в умовах змінності способу нашого мислення, соціальних практик, моделей поведінки?


27 серпня о 18:00 у рамках «UrbanTalks: Херсон&Львів» разом з колегами зі Львова ми будемо говорити про стратегії міст, екосистему розвитку міста, просторовий розвиток та низові урбаністичні ініціативи.

Наші гості та спікери:
– Андрій Садовий, міський голова Львова. “Сучасне місто: стратегія ідентичності”.
– Олександр Кобзарев, директор Комунальної установи “Інститут міста”. “Успішні стратегії міста. Приклад Львова.”
– Юліан Чаплінський, начальник управління архітектури, головний архітектор Львова. “Міське планування. Архітектурні принципи для Львова.”
– Андрій Москаленко, заступник міського голови з питань розвитку. “Екосистема міста. Як перетворити місто в бренд.”
– Олександра Сладкова, заступник директора Львівського комунального підприємства “Інститут просторового розвитку”. “Як залучити мешканців до прийняття рішень. Приклад Львова”.
– Ліна Остапчук, директор комунального підприємства “Львівське конференц-бюро”. “Який ефект конференц індустрія приносить для міста?”

Локація: Urban CAD
Атмосфера неформальна.
Вхід вільний і безкоштовний.