МФК “Кристал” Херсон перемогою дебютує у Другій лізі! [Відео]

24 Липня 2018 14:50

Херсонський МФК Кристал нарешті дебютував у професіональних змаганнях. Наша команда у матчі першого туру Чемпіонату України серед команд Другої ліги приймала на власному полі  МФК Миколаїв-2. Основна команда Миколаєва у першій лізі провела свій матч напередодні, тому В’ячеслав Мазараті залучив до другої команди максимальну кількість гравців, що виступають за першоліговий колектив – шість.

За годину до гри у Херсоні пройшла сильна злива, що, втім не завадило майже тисячі вболівальників відвідати цей поєдинок

Матч для херсонців розпочався з дуже неприємної події. Вже у дебюті зустрічі Полгаренко грубо порушив правила проти Владислава Ігнатьєва, який зазнавши ушкодження вимушений був покинути поле. Скільки часу знадобиться Владиславу на відновлення покаже медичне обстеження.

У першому таймі невеликою територіальною перевагою володіли гості, відчувалася присутність у їх складі кваліфікованих виконавців. Кристал виглядав дещо втомленим, адже тільки у середу зіграв важкий кубковий поєдинок проти новокаховської  Енергії. Наша команда обрала тактику гри на контратаках, що зрештою принесло результат ще в першому таймі. На 35 хвилині тільки майстерність воротаря миколаївців завадила Гливому відкрити рахунок. З самісінького нижнього кута воріт  потягнув м’яча Восконян. Та все ж Гливий свого досяг на 43 хвилині, обігравши ледь не трьох захисників гостей Іван з лінії штрафної площі пробив у той самий кут, що і в попередній спробі, але цього разу голкіпер свою команду не врятував – 1:0.

Другий тайм В’ячеслав Мазараті розпочав зробивши три заміни. Миколаївці продовжували грати першим номером, але захисники Кристала грали надійно. В одному з епізодів Антонюк таки вийшов на небезпечну позицію по центру воріт та пробив у правий кут, але Микита Крюков відбив цей удар. З плином часу гості все більшими силами йшли вперед залишаючи більше вільного простору у захисті. Кристалівці декілька разів вибігали у небезпечні контратаки, проте акцентовано завершити їх не вдавалося, не вистачало як кажуть останньої передачі.

Переможний рахунок вдалося відстояти. Отож Кристал перемагає у своєму дебютному матчі на професіональному рівні та разом ще з трьома командами очолює турнірну таблицю. Наступний матч наша команда проведе на виїзді, 28 липня у Кременчузі проти місцевого ФК Кремінь. 4 серпня в гості до Херсона завітає Нікополь.

МФК КРИСТАЛ (ХЕРСОН) – МФК МИКОЛАЇВ-2 (МИКОЛАЇВ) 1:0 (1:0)

Гол: Гливий, 43

Кристал: Крюков, Карась, Малиш, Жовтюк, Лаптєв, Цой, Михайленко, Ігнатьєв (Меженський, 5), Гливий (Михайлов, 86), Черкашенко (Брижчук А, 61), Барладим.

Запасні: Бурла, Чаус, Остроконь.

Головний тренер: Олександр Овчинніков

Миколаїв-2: Восконян, Ляшевський, Цебро, Мартян (Вітенко, 46), Горват, Полгаренко (Чаус, 46), Пасічник (Шарабура, 46), Бардадим, Барський, Брижчук Т (Бурахович, 65), Антонюк.

Запасні: Жемчужний, Сахацький, Ялосовецький.

Головний тренер: В’ячеслав Мазараті

Попередження: Меженський, 71, Малиш, 77, Полгаренко, 3, Барський, 42.