“Шафа!фест” збере авторів на День молоді

18 Червня 2018 08:08

Поети та прозаїки святкуватимуть День молоді на першому у Херсоні “Шафа!фесті”. Захід пройде у форматі “вільний мікрофон”. Автори обіцяють готувати свої та рядки інших майстрів слова.

Херсонська письменниця Зоя Щербініна частенько відвідує творчі заходи. На “Шафа!фест” вона обіцяє прийти з новенькими віршами.

“Про що написала? Про внутрішні переживання ліричного героя… Я пишу вірші і короткі есе, зараз працюю над великою прозовою формою. До речі, це по секрету”, – акцентувала Зоя.

Окрім того, учасники заходу змагатимуться за звання “Поета місяця”, писатимуть “безкінечний вірш”, зможуть подивитися виставки картин та “Підвішених рядків”.

До слова, кожен бажаючий може підготувати й свої “експонати” – роздрукувати прозу або вірші й “підвісити” їх до решти текстів.

Планується проведення творчого батлу. Записатися на нього можна буде безпосередньо на самому фестивалі. Переможець отримає супер-приз та звання кращого на першому “Шафа!фесті”.

На заході виступатимуть улюблені багатьма гурти. Зокрема, “Матроси Криголама”, “Tape Of Memories”, “WindMusic”, “Старый Мотив”, “Нефеншуй”, “Меридиан 246”, “LinRock”, “Gladium”, “I.C. People”, “Metameria”, “Исповедь”, “Скифы”, “Under_Sight” та інші.

“Шафа!фест” відбудеться 24 червня в Urban CAD з 12:00 по 24:00. Вхід – вільний.