У Херсоні пройде форум “Влада та громада: законні методи взаємовпливу”

18 Травня 2018 10:54

Ти любиш Херсон? Маєш натхнення, бажання та сили, аби творити в ньому зміни, береш або хочеш брати участь у прийнятті рішень?

Тоді приходь на Форум «Влада та громада: законні методи взаємовпливу»!

Форум стане платформою для обміну досвідом та обговорення актуальних проблем міста і перспектив у сфері активізації та залучення громадських об’єднань та активістів, налагодження комунікації між різними секторами і спільнотами громади, ефективної взаємодії з владою.

Експертами та спікерами Форуму будуть провідні фахівці міжнародних та національних організацій, інститутів громадянського суспільства та органів місцевого самоврядування. Разом з ними учасники (активісти ІГС, представники влади, бізнесу та ЗМІ) ознайомляться з практичними кейсами імплементації двостороннього діалогу “влада-громада”, інструментами забезпечення ефективної участі містян у житті громади, сталої, дієвої та законної взаємодії влади та громади. Ми також матимемо дискусію щодо партисипації, її форм та інструментів, готовності місцевих органів влади та активних громадян до їх відповідального застосування.

Дедлайн реєстрації – 3 червня 2018 року

Реєстрація за посиланням –
https://goo.gl/forms/dzV50sifD8iMXziZ2

*Кількість учасників обмежена.

Форум проходить в рамках реалізації проекту «Публічні діалоги – шлях до успішного самоврядування» в рамках програми «Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні.