8 способів почати займатися спортом вранці

7 Травня 2018 09:50
gazeta.ua

gazeta.ua

Заняття спортом вранці покращує настрій і підвищує продуктивність на весь день. Ранкова пробіжка може бути легкою й приємно. Саме зранку наш організм може зробити найбільше, витративши на це найменше зусиль.

Gazeta.ua пропонує 8 порад, які допоможуть подолати лінь, упертість і стати активною та здоровою людиною.

1. Знайдіть мотивацію

Щоб прокидатися зранку і піти на заняття, людина повинна знайти дієву мотивацію. Наприклад, скинути зайву вагу чи влізти в нову сукню. Якщо, фітнес-клуб знаходиться далеко від роботи, це можливість дістатися заздалегідь і не потрапити у затор чи переповнений транспорт.

2. Збирайте спортивну сумку з вечора

Готуйте тренувальний одяг і взуття заздалегідь. Це заощадить ранковий час. На пошуки улюбленої майки можна витратити багато часу та зіпсувати настрій на весь день. Тому варто займатись цим ввечері.

3. Встановіть будильник на більш ранній час, ніж потрібно прокинутися

Люди часто не реагують на сигнал першого будильника і переставляють його на більш пізні хвилини. Якщо будильник почне будити вас трохи раніше, ви матимете вдосталь часу аби трохи подрімати та не поспішаючи встати з ліжка.

4. Снідайте

Почуття голоду не сприяє досягненню результатів і погіршує самопочуття. Фітнес-тренери не рекомендують займатись на голодний шлунок. Але й переїдати зранку не варто.

5. Займайтеся у компанії

Якщо ви не ходите на тренування з друзями, можна обзавестися компанією на них. У залі варто завжди вітатись та приходити в один і той же час. Так ви займатемитесь з людьми з таким же розкладом, як у вас.

6. Пийте багато води

Середня норма споживання води для людини, що веде активний спосіб життя 2 – 2,5 літри на день. Рясне пиття приносить багато переваг для здоров’я. Наприклад, склянка води додає енергії і сил так само, як кава. Перед тренуванням організм не повинен бути зневоднений.

7. Пам’ятайте, що ви повинні тренуватися

Прийміть рішення досягнути успіху. Тренування це – перша сходинка до майбутніх досягнень дня. Лежачи у ліжку успіх навряд чи прийде. А ось тренуючись можна загартувати не лише тіло, але й характер.

8.Займайтесь під музику

Тренування під улюблені мелодії набагато ефективніше, ніж у тиші. Тому вдома варто підготувати добірку швидких, запальних пісень.