МФК “Кристал” припиняє боротьбу за аматорський Кубок України з футболу

19 Квітня 2018 11:32

fckristal.com

“ВПК-Агро” Магдалинівка – МФК “Кристал” Херсон 4:0 (2:0)

Голи: Соколянський, 16, 31, 48 Коверник, 56

ВПК-Агро: Збарах, Скляренко, Васильєв, Шаповал, Гребенюк, Пшелуцький (Клименко, 58), Прошенко, Коверник (Щербина, 73), Кравчук (Маргарян, 65), Соколянський (Боженко, 59), Жуков (Аліфіренко, 54).
Запасні: Гришин, Льога.

Кристал: Крюков (Чакляров, 45), Назаренко (Брижчук, 60), Карась, Лаптєв, Малиш (Кривошейкін, 54), Михайленко, Кравченко, Михайлов (Черкашенко, 71), Барладим, Гливий, Ольховський.

Попередження: Коверник, 55, Боженко, 61, Михайленко, 20, Карась, 27, Лаптєв, 39, Гливий, 39, Ольховський, 56, Барладим, 83.

Дорога на Дніпропетровщину на перший погляд здається не такою і далекою, проте враховуючи тотальне бездоріжжя кристалівцям довелося їхати  не найкоротшим шляхом, в результаті чого маршрут нашої команди до Магдалинівки подовжився майже на 200 кілометрів та зайняв близько 8 годин. Оскільки у цьому районному центрі немає готелів, варіант вирушити на гру заздалегідь теж відпав.

Що стосується самої гри то господарі поля як і очікувалося з перших хвилин кинулися вперед. Буквально в першій же атаці рахунок могло бути відкрито, але захисникам Кристала вдалося ліквідувати загрозу. Тиск ВПК-Агро завершився успіхом на 16 хвилині. Не пощастило Карасю. Микита підковзнувся на мокрому газоні (у Магдалинівці першу частину дня йшов дощ), м’яч перехопив Соколянський та відкрив рахунок – 1:0.

Швидко пропущений м’яч не додав нашим хлопцям хорошого настрою, магдалинівці продовжували тиснути на ворота Крюкова в результаті чого подвоїли рахунок ще до перерви. Подачею з флангу знову скористався Соколянський влучно пробивши головою -2:0.

Два пропущені голи стали не єдиним розчаруванням для Кристала у першому таймі. На 45 хвилині травми зазнав герой першого поєдинку – Микита Крюков. Його місце у воротах зайняв Костянтин Чакляров. Крім того четверо наших футболістів отримали попередження ще до перерви.

Другий тайм розпочався для Кристала пропущеного м’яча. Високий пресинг футболістів ВПК-Агро завершився втратою м’яча у нашому штрафному майданчику і той таки Соколянський оформив хет-трик.

Пропущений третій м’яч дещо деморалізував команду в синьо-білих футболках, перевага господарів зберігалася, кристалівці зрідка намагалися атакувати. А чергова подача з флангу завершилася четвертим взяттям воріт. Залишений без опіки Коверник головою відправив круглого до сітки воріт Чаклярова.

Після четвертого голу футболісти ВПК-Агро відійшли назад, а кристалівці намагалися атакувати. З дальньої дистанції небезпечно пробивали Гливий та Лаптєв, трохи забракло везіння Барладиму, але рахунок так і лишився незмінним.

На жаль, навіть доробку у вигляді домашньої перемоги 2:0 не вистачило нашій команді аби пройти до наступного раунду змагань.

Тепер попереду у Кристала напружена боротьба у Чемпіонаті України (ААФУ), де у найближчому матчі у гості до Херсона завітає лідер  групи 3 – «Дружба» з Новомиколаївки.

Матч відбудеться 22 квітня (неділя) на стадіоні «Кристал». Початок о 16:00.