Шановні захисники України!

6 Грудня 2017 09:19

Шановні військовослужбовці! Дорогі наші захисники Вітчизни!

zbroyni_sili_0

Незважаючи на досить невелику офіційну історію українського війська, справжній вік української армії сягає кількох століть, а її бойові традиції формувалися у важких кривавих війнах і конфліктах від Київської Русі до Другої Світової війни. Сьогодні солдати і офіцери Збройних Cил України гідно продовжують традиції своїх дідів і батьків та відстоюють незалежність нашої держави в ході антитерористичної операції на Сході України.

Вітаємо солдатів і oфіцерів, які щодня щиро, самовіддано, вірою і правдою служать Українському народові, нашій рідній землі, дають можливість мільйонам українців жити, працювати і мати надію на обов’язкову Перемогу у неоголошеній війні з Росією.

Українське військо сильне, бо сильним є патріотичний дух кожного з вас, бо ви не прийшли на чужу землю, ви захищаєте свою. І саме сьогодні, як ніколи, слово «військовий» звучить гордо і велично. Ваша мужність та сила здатні подолати будь-які перешкоди. А ті, хто працює на загальну перемогу в тилу, стануть вашою надійною підтримкою.

Щиро вітаємо всіх військовослужбовців з Днем Збройних Сил України та бажаємо Вам усім незламної волі в подоланні труднощів військового буття, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я та звершення всіх Ваших мрій і побажань, і як скоріше живими і неушкодженими повернутися до своїх родин із Перемогою.

Слава Вам і Слава Україні!

Херсонське представництво Фонду Миколи Томенка “Рідна Країна”

Херсонська обласна організація Громадського руху Миколи Томенка

“Рідна країна”

“Рідна Херсонщина”