ЯК ЗАХИСТИТИ ЖИТТЯ ДИТИНИ: ДОСВІД “РІДНОЇ КРАЇНИ”

30 листопадаа 2017 10:51

З гордістю інформую про завершення першої частини соціально-просвітницького проекту “Рідна країна – безпечна країна”громадського руху “Рідна країна” та мережі дитячих бібліотек України.

Отож, за два місяці практично у всіх областях країни відбулися заняття із дітьми та школярами 5-10 річного віку про важливість ЗНАТИ Й ДОТРИМУВАТИСЯ правил дорожнього руху та конкурс малюнків на цю тему.
В конкурсі взяло участь більше 4 ТИСЯЧ ДІТЕЙ!

Особлива подяка колективам найактивніших дитячих бібліотек України у цій добрій справі:
– Київська область – 995 учасників;
– Херсонська – 443;
– Чернівецька – 328;
– Хмельницька – 303;
– Сумська – 292.

Спеціальна подяка дружньому і патріотичному колективу Національної бібліотеки України для дітей та її директору Аллі Гордієнко за допомогу в організації проекту.

Тішуся, що більше 4 тисяч маленьких українців та україночок тепер більш безпечно почуватимуть себе у ранковий та вечірній час із нашими флайтерами.

Нагадаю, що до дня святого Миколая ВСІ УЧАСНИКИ КОНКУРСУ “РІДНА КРАЇНА – БЕЗПЕЧНА КРАЇНА” отримають флайтери ( світловідбиваючі брелки), а переможці ще й подарунки.

Сподіваюся, що наш соціально-просвітницький проект під гаслом “Будь помітним на дорозі” активно підтримає місцева влада, поліція і всі, хто вболіває за ЖИТТЯ І БЕЗПЕКУ КОЖНОЇ ЛЮДИНИ В РІДНІЙ УКРАЇНІ!

Микола Томенко, лідер Громадського руху «Рідна країна»