“Херсонська ТЕЦ” розпочне подачу теплоносія до житлових будинків 2 листопада

1 листопадаа 2017 15:51

Про це сьогодні, 1 листопада, в ефірі “Ранку на Скіфії” повідомив в.о. директора департаменту ЖКГ Херсонської міської ради Олексій Войтенко.

Нагадаємо, подача теплоносія до будинків, які опалюються “Херсонською ТЕЦ”, відкладалася через відсутність лімітів на постачання природного газу.

“Учора ТЕЦ отримала ліміти на газ. Сьогодні вони запускаються. Цей процес технологічно складний, тому ТЕЦ подаватиме теплоносій до будинків з завтрашнього дня.

У першу чергу, це райони ХБК та Таврійський. Сподіваюся, що до вихідних у нас будуть серйозні зрушення щодо подачі тепла до житлових будинків, які опалюються ТЕЦ”, – розповів Олексій Войтенко.

За словами головного інженера МКП “Херсонтеплоенерго” Андрія Предейна, на разі, близько 70% будинків, які опалюються комунальним підприємством, вже з теплом.

“У нас виникають певні складнощі через те, що мережі старі та зношені. Але ми працюємо. Сьогодні ми повністю подамо теплоносій до району Житлоселище. Сподіваюся, що через день-два ми вийдемо на стовідсоткову подачу тепла. Однак хочу наголосити, що багато будинків, не дивлячись на холод, не приймають теплоносій, бо для них тепло. Щороку в мене одне й те ж саме прохання: не крутіть засувки у підвалах. Якщо підприємство розпочинає подачу тепла, то приймайте його”, – наголосив  під час ефіру на ранковій програмі Андрій Предейн.