19-20 жовтня в Одесі – Форум регіонального розвитку для об’єднаних громад Одеської, Миколаївської та Херсонської областей

17 Жовтня 2017 13:59

vybor.ua

19-20 жовтня в Одесі за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» відбудеться Форум регіонального розвитку для об’єднаних громад Одеської, Миколаївської та Херсонської областей.

Мета Форуму – обговорити питання сучасної регіональної політики з представниками виконавчої влади державного та регіонального рівня в контексті реалізації регіональних стратегій розвитку та визначити місце громад  у цьому процесі.

В перший день Форуму відбудуться панельні дискусії за участі представників Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, обласних державних адміністрацій, представників програм міжнародної допомоги.

Під час другого дня Форуму об’єднані громади презентуватимуть свої напрацювання та досвід з розробки стратегій та проектів розвитку.

Форум проводиться за ініціативи Одеського, Миколаївського та Херсонського Центрів розвитку місцевого самоврядування та за організаційної підтримки Одеської, Миколаївської та Херсонської обласних державних адміністрацій і Одеської обласної ради.

Програма форуму є ТУТ