МФК “Кристал” перемагає каховський “Дніпро”

8 Жовтня 2017 11:41

Чемпіонат Херсонської області з футболу (16 тур)
Дніпро (Каховка) – МФК Кристал (Херсон) 0:3 (0:0)
Голи: Гливий, 75, Петришин, 85, 90+2
Кристал: Чакляров, Савін, Кушнірук, Хлопков, Доброхотов (Головкін,64), Литвинов, Смирнов (Гливий, 65), Петришин, Магомедов (Цой, 66), Зажигін (Барладим,64), Михайлов.
Запасні: Назаренко.

Дніпро: Кобзєв, Дремін, Бабенко, Кобилянський (Король, 89), Пенізов, Загорулько, Данковський, Остапенко, Таджибаєв, Кравцов, Юхненко.
Запасні: Король, Осінній, Окул, Терещенко, Абакуменко.
Попередження: Кобилянський, 70, Бабенко, 72, Цой, 76.

У першому таймі команди створили мінімум гольових моментів. Дніпро спромігся на один неточний удар з дальньої дистанції. Кристал у свою чергу мав тільки один небезпечний момент. Зажигін після прострілу від Хлопкова з лівого флангу не зміг акцентовано пробити з лінії воротарського майданчика.
У другому таймі гра продовжилася у тому самому руслі. Аж доки тренерський штаб Кристала не ввів в гру «важку артилерію» з футболістів основного складу. Так на останні п’ятнадцять хвилин на поле вийшли Барладим, Цой, Гливий та Головкін. Гра відразу стала більш швидкою і вже на 75 хвилині Гливий відкрив рахунок. Барладим увірвався до штрафного майданчика господарів поля і відпасував у центр на Івана – 0:1.
Другий гол стався на 85 хвилині. Знову асистентом виступив Баралдим. Андрій п’ятою віддав м’яча на набігаю чого Петришина, який ударом у кут подвоїв рахунок – 0:2. А вже в доданий час Владислав оформив дубль. Кристалівці доставили м’яча до штрафного майданчика Дніпра, Гливий знайшов передачею вільного Петришина, а той прибравши на замаху захисника встановив остаточний рахунок матчу – 0:3.
Кристал перемагає і в хорошому настої готується до матчу відповіді Кубку України серед аматорських команд проти криворізького Гірника, що відбудеться у середу 11 жовтня на стадіоні «Кристал». Початок о 14:00.