Чергова перемога МФК “Кристал” у чемпіонаті Херсонської області з футболу

2 Жовтня 2017 11:50

fckristal.com

Чемпіонат Херсонської області з футболу.  15 тур.

Фортуна (Чулаківка) – МФК Кристал (Херсон) 0:3

01 жовтня.

с.Чулаківка, стадіон «Вікторія» 12:30. 178 глядачів.

Голи: Тонеян (аг), 59, Гливий, 79, Барладим, 90.

Фортуна: Бутрій, Кузнецов (Козаков, 72), Степанюк, Марченко, Педченко (Поплевічев, 70), Тонеян, Сальник, Іванов (Калюжний, 46), Татарін, Середа, Нікіщенко (Афанасьєв, 46).
Запасні: Сідельников.

Кристал:  Чакляров, Кушнірук, Савін, Хлопков, Литвинов, Смирнов (Доброхотов, 70), Петришин (Гливий, 74), Михайлов, Головкін, Зажигін (Брижчук, 38), Магомедов (Барладим, 89).
Запасні: Крюков.

Попередження: Сальник, 17, Калюжний, 66, Тонеян, 82, Татарін, 18, Кушнірук, 9, Смирнов, 14, Гливий, 82.

Гра у Чулаківці була для Кристала другою за два дні. Лише в суботу наша команда відіграла матч чемпіонату України серед аматорів проти СК Каховка. Тому на поле проти Фортуни  знову вийшли футболісти найближчого резерву.

Перший тайм пройшов у спокійному темпі з невеличкою ігровою перевагою Кристала, який мав дві хороші нагоди відкрити рахунок. В першому випадку Олексій Зажигін вийшовши один на один з воротарем пробив повз ворота. А у другому Іван Головкін влучив  у стійку.

Другий тайм активніше почали футболісти Фортуни. Гострота двічі виникала у воріт Чаклярова, але рахунок так і не було відкрито.

На 59 хвилині Брижчук, що вийшов на поле замість Зажигіна наважився на удар з середньої відстані, м’яч влучив у Тонеяна опинився у воротах господарів – 0:1.

Після забитого м’яча Кристал продовжував контролювати гру. На 74 хвилині на поле замість Петришина вийшов герой суботньої зустрічі – Гливий. Івану знадобилося лише п’ять хвилин щоб подвоїти рахунок – 0:2.

Крапку у матчі поставив ще один гравець основного складу Барладим. Вийшовши на 89 хвили Андрій відразу забив, вдало зігравши в штрафному майданчику Фортуни – 0:3.

Кристал перемагає і закріплюється на третій сходинці обласного чемпіонату.