МФК “Кристал” зіграв у нічию з маріупольським “Ярудом”

24 Вересня 2017 14:07

МФК Кристал Херсон – Яруд (Маріуполь) 1:1 (0:0)

Голи: Цой, 54, Мочевинський, 68.
Кристал: Крюков, Єлісєєв, Карась, Лаптєв, Доброхотов, Цой, Кривошейкін, Барладим, Брижчук (Петришин, 79), Михайлов (Хлопков, 45, Головкін 70), Гливий.

Запасні: Чакляров, Назаренко, Черкашенко, Кушнірук.

Яруд: Лисюк, Мясніков, Салатін, Савін (Чернов, 70), Азаренко, Крашневський (Сілаков, 90+3), Різьє (Ольховський, 90+3), Биковський, Кілікевич, Єсін (Меженський, 80), Мочевинський.

Попередження: Михайлов, 42, Хлопков, 70, Єлісєєв, 74, Савін 62.

Вилучення: Єлісєєв, 90+3

Херсонський Кристал зіграв свій перший домашній матч у чемпіонаті України серед аматорських команд. Волею календаря ця подія прийшлася  тільки на шостий тур. До цього наша команда провела чотири гри на виїзді і ще один тур пропустила.
Суперником Кристала стала команда Яруд з Маріуполя.

У першому таймі команди намагалися знайти ключі до воріт суперника, та мали по кілька нагод щоб відзначитися, але надійно на останньому рубежі діяли голкіпери.

У другому таймі гра стала більш активною та відкритою. На 54 хвилині Кристал заробив штрафний удар, який вдало виконав Сергій Цой – 1:0. Після забитого м’яча херсонці віддали ініціативу супернику, який до речі всю гру виглядав добре зіграною та солідною командою.

Кристал вибрав тактику контратак, в одній з яких міг забивати другий м’яч. Нажаль Кривошейкіну не вдалося відправити м’яча до сітки воріт Яруда після прострілу  від Гливого.

А далі спрацювало неписане футбольне правило. Гості в одній з атак змогли таки забити у ворота Крюкова, який провів черговий впевнений матч – 1:1.

Кінцівка матчу видалася багата на події. Спочатку чудову нагоду вирвати перемогу для Кристала втратив Гливий, не зумівши переграти голкіпера гостей. А в наступній атаці маріупольці виходили три в три на оборонців Кристала і Єлісєєву довелося порушувати правила перед власним штрафним. За що Євген і отримав другу жовту картку. Удар зі штрафного пройшов повз ворота. Нічия 1:1 стала третьою для Кристала і четвертою для Яруда, і навряд хоч одна з команд залишилася задоволена таким підсумком матчу.