МФК “Кристал” виходить в 1/8 фіналу Кубку України серед аматорських команд

21 Вересня 2017 14:55

fckristal.com

МФК Кристал виходить в 1/8 фіналу Кубку України з футболу серед аматорських команд сезону 2017-2018р.

МФК Кристал (Херсон) – Таврія-Скіф (Роздол) 1:1 (0:0) 
Голи: Доброхотов, 60, Невмивака, 87.

Кристал: Крюков, Карась, Єлісєєв, Лаптєв (Хлопков, 87) , Доброхотов, Кривошейкін, Цой (Назаренко, 87), Барладим (Савін, 90+2), Брижчук (Петришин, 80), Гливий (Кушнірук, 90+4), Михайлов (Головкін, 72).
Запасні: Чакляров.

Таврія-Скіф: Горовой, Ленський (Корешков, 65), Порубльов (Лукашев, 53), Невмивака, Акчурін (Сілюк,67), Хомутов, Скороходов, Кривий, Трусько (Акопян, 76), Пісоцький, Жигалов.
Запасні: Соколов, Семененко, Бриль.

Попередження: Доброхотов, 26, Михайлов, 71, Цой, 86, Савін, 90+4, Порубльов, 43, Хомутов, 62, Соколов, 90+1, Корешков, 90+6.
Вилучення: Горовой, 90+5.
Перший матч 1:3

Після впевненої перемоги в Роздолі з рахунком 1:3, херсонський Кристал  приймав Таврію-Скіф на власному полі.

Загалом гра пройшла у невисокому темпі, який зважаючи на результат першого матчу цілком влаштовував господарів.

У першому таймі командам не вдалося відзначитися забитими м’ячами.

Гості частіше доводили власні атаки до ударів по воротам з якими впевнено впорався Микита Крюков. Кристал теж мав декілька хороших нагод  відзначитися, але не вистачало останньої передачі.

У другому таймі ситуація на полі  кардинально не змінилася. Таврія-Скіф, що має склад з доволі вікових гравців, не змогла запропонувати Кристалу більш швидкий та динамічний  футбол, а Кристал тримав потрібний собі темп у грі.
Та все ж рахунок було відкрито. До однієї з атак по правому флангу підключився Ярослав Доброхотов, який ударом в нижній кут відкрив рахунок – 1:0.

Під саму завісу зустрічі гості змогли відігратися скориставшись стандартом. Навіс зі штрафного головою замкнув досвідчений Невмивака – 1:1.

В доданий час чудову нагоду мали херсонці щоб вирвати перемогу. Іван  Головкін вийшов віч-на-віч з  воротарем Таврії-Скіф та був  збитий ним за межами штрафного майданчика. Герман Горовий отримав червону картку але призначений за цей фол штрафний до забитого м’яча не призвів.

Таким чином загальний рахунок протистояння 4:2 на користь херсонського Кристала. Наша команда виходить в наступну стадію Кубку України де зустрінеться з криворізьким Гірником, який у двоматчевому протистоянні здолав “Дружбу” з Новомиколаївки 1:1 та 3:4. Базовими днями для проведення матчів 1/8 фіналу є 4 та 11 жовтня 2017 р.