МФК “Кристал” поступився у Чорнобаївці

17 Вересня 2017 10:49

“Колос” Чорнобаївка – МФК “Кристал” Херсон 1:0

Гол: Шелест, 58

Колос: Михайлов, Візавер, Шелест, Грачов, Ашдер, Бартальов, Александров, Колесник, Бабелюк, Бурковський, Гордоєнко, Нікотон, Татаринов, Осінов, Мотрюк, Остапенко.

Кристал: Чакляров, Савін, Кушнірук, Хлопков, Смирнов (Овчинніков, 82), Литвинов, Головкін, Петришин, Магомедов (Гливий, 70), Зажигін (Барладим, 70), Назаренко.
Запасні: Лаптєв, Швачко, Доброхотов.

Матч чергового  туру чемпіонату Херсонської області херсонський Кристал провів у Чорнобаївці проти місцевого «Колоса». Як і у матчі проти «Дружби» на поле вийшли футболісти найближчого резерву.

Перший тайм видався дуже скупим на моменти, жодна  з команд не створила бодай натяку на гостроту біля воріт суперника. Гра проходила переважно у центрі поля за невеликої переваги футболістів «Кристала».

Другий тайм розпочався у такому ж руслі як і перший, але господарям вдалося забити. Довга передача з глибини поля до штрафного майданчика «Кристала» призвела до помилки Чаклярова у грі на виході і Шасталу вдалося спрямувати м’яча у сітку воріт херсонців.

«Кристал» мав чудовий шанс відігратися, але Зажигін не реалізував вихід один на один  з голкіпером «Колоса».

За 15 хвилин до кінця матчу на поле у складі Кристала вийшли Барладим і Гливий, що одразу додало гостроти в атакувальних діях, проте до забитих м’ячів справа так і не дійшла.