Всеукраїнська благодійна акція «Милосердя» в Новій Каховці

8 Вересня 2017 15:44

Доброю традицією стало проведення щорічно в місті благодійної акції «Милосердя», організація якої проходить відповідно до розпорядження Новокаховського міського голови від 31 серпня 2017 року № 292-р «Про підготовку Всеукраїнської благодійної акції «Милосердя».

Міжнародний день похилого віку та Дня ветерана – свято, яке покликане звернути увагу всього людства на потреби старшого покоління.

Милосердя … Це слово, за яким ховається душа людини. Сьогодні, коли спостерігається духовне збідніння суспільства,  так необхідно бути відкритими душею та серцем до можливості допомогти ближнім. Благодійність пробуджує в людині співчуття, співучасть, солідарність і відповідальність за те, що відбувається поруч.

Спеціалісти Новокаховського міського територіального центру звертаються до керівників установ, підприємств, організацій всіх форм власності і господарювання, до всіх небайдужих людей виявити волю та прийняти участь в акції «Милосердя», в міру своїх можливостей здійснити особистий внесок у поліпшення матеріального становища тих людей, які потребують цього особливо через територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг), який знаходиться за адресою: м. Нова Каховка, вул. Історична, 18, телефон: 4 21 16.

Давайте спільно розв’язувати насущні проблеми людей старшого покоління, інвалідів, одиноких ветеранів – усіх, хто чекає на нашу допомогу та підтримку.

Заздалегідь вдячні Вам за доброту, чуйність і милосердя.

Наш рахунок:

Р/р 35420301062248

УДКСУ у м. Новій Каховці

МФО 852010

ЄДРПОУ 35453362

Територіальний центр

Благодійна акція «Милосердя»