Херсонський “Кристал” поступився “Дружбі”

27 Серпня 2017 13:44

“Дружба” Новомиколаївка – МФК “Кристал” Херсорн 2:1 (0:0)
Голи: Петришин 53, Лопін 67, Мороз 87.

Дружба: Черниш, Грибов, Москалик, Сулимовський, Хорольський, Мороз, Сокол, Петриченко, Зайцев, Муковозов, Лопін, Бичко, Головко, Снітько, Янюк, Липинський, Ісаков, Співаков.
Головний тренер: Руслан Переверзій

Кристал: Крюков, Єлісєєв, Савін, Доброхотов, Назаренко (Кушнірук), Хлопков, Цой, Петришин (Магомедов), Барладим, Гливий, Брижчук (Головкін), Зажигін, Карась, Чакляров.
Головний тренер: Олександр Овчинніков

facebook.com/fckrystal.kherson

Матч між «Кристалом» та «Дружбою» з Новомиколаївки Високопільского району Херсонської області відбувався у Кривому Розі на навчально-тренувальній базі «Гірник». Тут новомиколаївці прийматимуть своїх суперників по Чемпіонату України серед аматорських команд.

«Дружба» – команда, у складі якої грають досвідчені футболісти з Кривого Рогу, Дніпра, Запоріжжя, Херсона. З перших хвилин господарі заволоділи ініціативою. Відразу було зрозуміло, що суперник зробив акцент на перевагу своїх гравців у зрості. Флангові проходи та подачі у штрафний майданчик «Кристала» йшли одна за одною, проте на місці був Микита Крюков  який, сам маючи під два метри зросту, не залишав нападникам господарів жодних шансів виграти верхову боротьбу.

Ближче до середини першого тайму «Кристал» перехопив ініціативу, застосувавши вже свій козир, а саме перевагу в швидкості. На це суперник відповідав грубими фолами. На жаль, арбітр матчу залишав це без уваги. Раз по раз у справу доводилося вступати лікарям нашого клубу. У самій кінцівці першого тайму «Кристал» мав чудову нагоду вийти вперед. Після подачі з правого флангу до штрафного майданчика господарів Єлісєєв скинув м’яча під удар Гливому, але Іван потужним ударом влучив у штангу.

Другий тайм розпочався з переваги «Кристала» у володінні м’ячем. Наші футболісти добре комбінували і це, зрештою, дало результат. В одній з атак Цой опинився з м’ячем у штрафному майданчику «Дружби» і відпасував на вільного Петришина. Удар Владислава був точним – 0:1.

Після пропущеного голу команда господарів масово пішла в атаку, проте деякий час це не давало результатів, все ті ж навіси до штрафного з якими справлявся Крюков. Тривожним дзвіночком стала обрізка Цоя у центрі поля, після чого у гру знову довелося вступати Крюкову, відбиваючи удар у нижній кут. Зрештою, «Дружба» відігралася на 67 хвилині. Пройшовши по лівому флангу, нападник новомиколаївців зробив вдалий простріл на партнера, який замкнув дальню стійку – 1:1.

Відігравшись, господарі продовжили тиск на ворота кристалівців, але наразилися на контратаку.  Чудову нагоду мали наші футболісти, аби знову вийти вперед коли Гливий та Барладим вийшли удвох на одного захисника «Дружби», проте Іван не зміг прийняти правильного і вчасного рішення. А от суперник свого шансу не змарнував. В одній з атак гравець «Дружби» опинився з м’ячем на куті штрафного майданчика «Кристала» і сильним ударом влучив у дев’ятку – 2:1. Йшла 87 хвилина, і навіть у той невеличкий відрізок часу, що залишався до кінця зустрічі, була нагода вирвати нічию. Гливий у центрі штрафного майданчика господарів скинув м’яча на Барладима, але удар Андрія був неточним.

Пізніше з’ясувалося, що на полі у складі «Дружби» виступав гравець, якого не було внесено  до протоколу матчу. Зрештою, цей гравець відзначився забитим м’ячем та отримав жовту картку. Будемо сподіватися, що ААФУ відреагує на цей інцидент.