У Херсоні ввели обмеження руху великовагових вантажних автомобілів

4 Серпня 2017 15:37

Міський голова 4 серпня видав розпорядження стосовно обмеження руху великовагових вантажних автомобілів по вулично-дорожній мережі м. Херсона при високих температурах повітря влітку 2017 року.

Так, щоденно  з 8.00 до 20.00, до настання сприятливих погодних умов (температура повітря нижче+28 °С), вводиться щоденне обмеження руху на всіх вулицях, на яких дозволено рух транспорту повною масою понад 24 т і осьовим навантаженням більше 7 т.

“Обмеження руху не розповсюджується на транспортні засоби, які здійснюють перевезення вантажів, що швидко псуються, а також на ті, які використовуються під час ліквідації наслідків стихійних явищ або надзвичайних ситуацій”, – сказано в розпорядженні.

Нагадуємо, щона в’їзді у місто для відстою вантажного автотранспорту передбачені майданчики, які розташовані на Миколаївському шосе, 5 км та Бериславському шосе, 46-в.

В інших випадках вантажний транспорт, підпорядкований місцевим власникам, повинен очікувати можливості руху на місцях свого постійного відстою (бази, гаражі, транспортні підприємства), а транспортні засоби з позаміською підпорядкованістю – на місцях розвантаження (завантаження), або на дозволених у схемі руху вантажного транспорту вулицях, і бути припарковані згідно із чинними Правилами дорожнього руху.