На базі Херсонського прикордонного загону пройшли збори молодих офіцерів

19 Липня 2017 10:42

Протягом минулого тижня, на базі управління Херсонського прикордонного загону та підпорядкованих підрозділах пройшли збори молодих офіцерів.

Щороку всі прикордонні загону поповнюються офіцерськими кадрами. Не став виключенням і Херсонський загін, до якого цього літа прибули більше десяти лейтенантів, випускників Національної академії ДПСУ ім. Б.Хмельницького.

А щоб випускники розуміли всі аспекти несення служби на ділянці відповідальності прикордонного загону, протягом минулого тижня для них організували збори в підрозділах Херсонської та Миколаївської областей.

Крім теоретичної частини, лейтенанти також змогли ознайомитись із несенням служби на державному кордоні та на адміністративній межі, зокрема і в контрольних пунктах в’їзду – виїзду. Подивились як здійснюється охорона морської ділянки, а також які засоби, техніка та озброєння використовується в підрозділах.

Після проведення зборів всі молоді офіцери вибули до своїх місць служби на ділянці Херсонського загону з новими враженнями та знаннями.

Джерело: Вгору